Lekvár teszt

A divany.hu weboldalon megjelent egy teszt a kapható sárgabarack lekvárokról.

"Gabriella Major, Andrássy-féle kajszibaracklekvár

Ezt a lekvárt csak azért vettük meg, mert 300 forintra volt leárazva az Auchanban, ugyanis éppen most vasárnap (24-én) jár le a szavatosságuk. Gondoltuk, ha már ilyen jó áron hozzá tudunk jutni, miért is ne? És milyen jól tettük! Ez lett a teszt nyertese. A bibi csak annyi, hogy magasan a legdrágább versenyző is, ugyanis a rendes ára ezer forint körül van a 230 grammos kiszerelésnek. Éppen annyiba kerül ez a pici üveg, mint egy kiló a háziból!

Ez abszolút megdöbbentő és nem is kifejezetten értjük, hogy egy hazai terméknek miért kell ennyibe kerülnie. Értjük mi, hogy ott van a kemény adó, a dolgozók bére stb., de így biztosan nem fogunk rászokni arra, hogy magyar termékeket vásároljunk. Jó lenne, ha a magyar termelők megértenék végre, hogy azért nem fogy a portékájuk mert túl van árazva. Persze lehet sznobságból, illetve a gyors meggazdagodás reményében több ezerért kínálni valamit, de akkor ne sírjanak, hogy senki nem veszi meg őket! És hát nyilván nem véletlenül maradtak ott a polcon ezek a lekvárok sem...

„Enyhén illatos, savanyú, krémes állagú; barnába hajló színű. Nagyon savanyú, ami egyáltalán nem hátrány! Sőt! A színe egy kicsit visszataszító, olyan mintha fedő nélkül állt volna a lekvár napokig a konyhában, viszont az íze isteni! Nagyon pépes, már-már gyerekpapi állagú, mégis elképesztően finom. Ez nagyon hasonlít a házihoz, illatban is. Kinézetre olyan mint a Nutella, ízre viszont cukor nélküli sárgabaracklekvár. Tökéletes! Bizarr sötét színe van, viszont jó savanykás, de nem a mesterséges fajtából.”"

Teljes cikk: divany.hu 

« Vissza a főoldalra

Kosár tartalma

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés
ZeoFlavin-C

ZeoFlavin-C

Ára: 3 849 Ft

GyerekErő

GyerekErő

Ára: 2 990 Ft

Ferro Flavonoid

Ferro Flavonoid

Ára: 2 990 Ft

Kártyás fizetés szolgáltatója: Elfogadott kártyák: