Mire jó a ZeoNatur-C és a ZeoFlavin-C?

A ZeoNatur-C és a ZeoFlavin-C olyan étrend-kiegészítő, mely 5, illetve 10 féle gyümölcs és természetes C-vitamin bioaktív koncentrátuma. Olyan gyümölcsöket válogattunk össze, melyek eredete végigkövethető a „bokortól az üvegig”, így a minőség mindvégig ellenőrizhető marad.

Mire jó a ZeoNatur-C és a ZeoFlavin-C?A táplálkozási szakemberek véleménye szerint a gyümölcsök lényeges szerepet játszanak a szervezet egészségének megőrzésében, ugyanis az egészséges táplálkozással a betegségek jelentős része megelőzhető.

Milyen hatások érvényesülnek a termékekben?

Előfordulhat, hogy a testünket felépítő óriásmolekulákból (fehérjék, nukleinsavak) atomok, vagy atomcsoportok válnak le, és leválásukkal szabad gyökök jönnek létre, amelyek a szervezetben végbemenő anyagcsere-folyamatok során keletkeznek. A szabad gyökök a környezetükkel azonnal reakcióba lépnek és az óriásmolekulák károsodását, átrendeződését váltják ki.
A szervezetünkben felszaporodó szabad gyökök megkötése az antioxidánsok feladata, melyek még azelőtt semlegesítik a szabad gyököket, mielőtt azok kárt okozhatnának sejtjeinkben. Az antioxidánsokat olyan testőrökként képzelhetjük el, amelyek védik testünket a szabad gyökök támadásától.
A védelmi rendszer működéséhez szükséges különböző anyagokhoz megfelelő táplálkozással juthatunk hozzá.
A környezeti és életmódbeli hatások következtében felszaporodott szabad gyökök ártalmatlanításához több antioxidánsra van szükség a szervezetben. A termékeinkben megtalálható, zömében fekete gyümölcsöknek kiemelkedően magas antioxidáns tartalma van.
A terméket alkotó gyümölcsvelő-koncentrátum az eredeti gyümölcs flavonoid tartalmát megőrizve hozzájárulhat a szervezetben zajló káros, oxidatív folyamatok gátlásához. A készítmények magas C-vitamin tartalma az antioxidáns hatás révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének, azaz az immunrendszer megfelelő működésében.

Hogyan készülnek?

Mindkét termék első osztályú gyümölcsökből készül. Először elválasztjuk a gyümölcshúst és a héjat a magoktól, majd egy kímélő, vákuumos eljárással, alacsony hőmérsékleten besűrítjük a gyümölcs velőt, így megóvjuk a természetes anyagokat a gyümölcsökben. A készítményeket hőkezeléssel tartósítjuk, így az folyamat során nem használunk semmilyen tartósító, színező illetve aroma anyagokat.
A termék előállítási módja kiválóan alkalmas arra, hogy a felhasznált gyümölcsökben lévő értékes tápanyagokat megőrizve a fogyasztó számára hozzájárul a napi szükséges vitamin és ásványi anyag beviteléhez is.
 

« Vissza a főoldalra

Kosár tartalma

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés
ZeoFlavin-C

ZeoFlavin-C

Ára: 3 849 Ft

GyerekErő

GyerekErő

Ára: 2 990 Ft

Ferro Flavonoid

Ferro Flavonoid

Ára: 2 990 Ft

Kártyás fizetés szolgáltatója: Elfogadott kártyák: