Gabriella Major

Gabriella Major2007-ben új fejezet kezdődött az Andrássy Gazdasági Majorságok Vagyonkezelő Részvénytársaság életében, miután Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Sajóvelezden – a tőketerebesi Andrássy uradalom mintájára – zöldmezős beruházás keretein belül felépítette a megye legmodernebb gyümölcsfeldolgozó üzemét, a Gabriella Majort.

A Majorság megtervezésénél a régi uradalmi majorok logisztikáját vettük figyelembe, amelyben a termékek feldolgozásánál a melléktermékeket is, valamint a megmaradt hulladékot is új termékek előállítására használjuk fel.

Gabriella MajorA cég ezzel a beruházással az EU-s, ezen belül a magyar piac új szegmensébe kíván behatolni. A Gabriella Major Kft. minőségi gyümölcsök felhasználásával gyümölcsvelőket állít elő, amelyek alapanyagául szolgálnak az étrendkiegészítők családjának így a ZeoNatur-C-nek és a ZeoFlavin-C-nek is, valamint a gyümölcslekvároknak és krémeknek. A gyümölcsvelő feldolgozásakor keletkező melléktermékek alapját képezik a Széchenyi pálinkák cefréjének.

A gépek által különválogatott magokból hidegen préselt nemes olajok készülnek, amelyek ugyancsak gazdagítják az étrendkiegészítők piaci választékát, egyben tökéletes alapanyagul szolgálnak különböző kozmetikai szerek készítéséhez. A préselés után megmaradt olajpogácsák versenylovak takarmány-kiegészítőjeként is felhasználhatók.

Gabriella MajorAz üzem építési területének kiválasztásakor figyelembe vettük a térség adottságait és törekszünk rá, hogy a kiváló minőségű áruk a lehető legrövidebb időn belül az üzem területére kerüljenek. Olyan történelmi gyümölcstermő helyekkel állunk kapcsolatban, mint a gönci, abaújszántói, boldogkőújváraljai, borsodsziráki, tokaji terület, ahol a gyümölcstermesztés évszázadokra tekint vissza.

A beruházás első üteme 2008. nyarára fejeződött be. Ezt követően társaságunk pályázatot nyújtott be az MVH-hoz, hogy folytatni tudja azokat a további fejlesztéseket, amelyek újabb lehetőségeket biztosítanak egyrészt a termékpaletta bővítésére, másrészt pedig új munkahelyek teremtését is biztosítja a halmozottan hátrányos kistérségben. 

« Vissza a főoldalra

Kosár tartalma

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés
ZeoFlavin-C

ZeoFlavin-C

Ára: 3 849 Ft

GyerekErő

GyerekErő

Ára: 2 990 Ft

Ferro Flavonoid

Ferro Flavonoid

Ára: 2 990 Ft

Kártyás fizetés szolgáltatója: Elfogadott kártyák: