GyerekErő

5 féle, magas antioxidáns tartalmú gyümölcsből készült étrend-kiegészítő gyerekek számára.

GyerekErőA Gyerekerő egy olyan természetes alapanyagokból készült termék, amely alapját a vörös gyümölcsök adják és ennek köszönhetően igen magas a flavonoid tartalma.

Senki sem szeret tablettákat, kapszulákat szedni, ha csak nem muszáj. A gyermekeknél még inkább nehezebb a szülő helyzete mert a rossz ízű, szagú és állagú készítményt nem szívesen vagy egyáltalán nem veszi be a gyerek. A Gyerekerő erre a problémára nyújt megoldást!

Természetes citrom hozzáadásával magas C-vitamin tartalmú, és hogy a gyermekek ízlésének még jobban megfeleljen, kakaót és egy csipetnyi fahéjat is tartalmaz. Így gyermeke mosolyogva, szívesen fogyasztja majd!

A 4 és 10 év közötti időszak kiemelten fontos időszak a gyermek életében. Csontjaik, izomzatuk, érzékszerveik fejlődésében. A termék a magas gyümölcs, antioxidáns és C-vitamin tartalmának köszönhetően segíti az immunrendszert és az egész szervezetre jótékony hatást fejt ki, mindenféle káros hozzáadott anyag nélkül!

A termék fruktózt tartalmaz, így a szervezetben a gyümölcscukornak - fruktóznak - a szőlőcukorrá - glükózzá - való átalakulása enzimes hatásra megy végbe. Így a gyümölcscukor is felhasználódik, de elfogyasztása után lassabban emeli meg a vércukorszintet, mint a szőlőcukor. A napi két teáskanál 2.7 gramm szénhidrátot tartalmaz.

Összetevők

fekete bodza velő, fruktóz, meggy velő, fekete szeder velő, fekete ribiszke velő, kékszőlő velő, C-vitamin ( L-aszkorbinsav), citrom sűrítmény, zsírszegény kakaópor, zselésítő anyag:(citrus pektin), őrölt fahéj. Gyümölcstartalom: 73%

  • Kiszerelés: 230g
Akciós ára: 2 990 Ft
(2 354 Ft + ÁFA)

Kapcsolódó cikkek:

Antioxidáns

Antioxidáns

Az antioxidánsok a szervezetben lévő szabadgyökök megkötésére szolgáló anyagok. Ahogy a rozsda „megeszi” a fémet, öregíti és használhatatlanná teszi, hasonlóképpen oxidálja („rozsdásítja”) szervezetünket az ún. szabadgyök. 

Hogyan készül?

Hogyan készül?

Hosszas leírás helyett ezen a kisfilmen keresztül szeretnénk bemutatni az üzemet és az étrend-kiegészítők és egyéb termékek gyártásnának menetét. 

« Vissza

Kosár tartalma

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés
ZeoFlavin-C

ZeoFlavin-C

Ára: 3 849 Ft

GyerekErő

GyerekErő

Ára: 2 990 Ft

Ferro Flavonoid

Ferro Flavonoid

Ára: 2 990 Ft

Kártyás fizetés szolgáltatója: Elfogadott kártyák: